Kérdése van?  Hívjon minket  +36-20/261-9046  vagy írjon nekünk  info@gyorigazdabolt.hu 

Rábca Áruház                              9025 Győr, Erkel Ferenc u. 4.             +36-20/261-9046
Farmer Center                             9028 Győr, József Attila u. 13/b.       +36-20/205-7370
Szentiváni Gazdacentrum        9011 Győr. Déryné út 61.                      +36-20/544-8127

Fűkasza benzinmotoros AL-KO BC 500B 113785
Fűkasza benzinmotoros AL-KO BC 500B 113785
99 900 Ft / DB

Fűkasza benzinmotoros AL-KO BC 500B 113785

Független fűnyírás, ahol Ön szeretné: A BC 500 B típusú AL-KO kasza a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátor-feltöltési idők nélkül végzi – választás szerint 41 cm-es (vágódamil) vagy 25 cm-es (kés) vágási szélességben – a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes átjutásra van szükség a fűben.
Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy kerékpárfogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosít (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
A masszív, fémből készült tanksapka hosszú élettartamot garantál, és extra hozzájárulást kínál a környezet védelméhez.
Raktáron   (2 DB)
99 900 Ft / DB
Részletek
A könnyen induló 1,9 kW-os nagyon erős, legújabb generációs 2 ütemű motor révén ezzel a motoros kaszával nagy teljesítményű kaszát birtokol, melyet kezdőként és hobbikertészként is kényelmesen, biztonságosan használhat. Segítségével erősen jut át bármilyen terepen – akár a nagyobb gyepeken, a magas fűben, a sövényeken vagy bozótban.
Sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 41 cm-es vágási szélességű, kíméletes damilfejet egy pillantás alatt a mellékelt 25 cm-es fémkésre cserélheti – hogy könnyebben átjusson a könnyű és közepesen nehéz terepeken! A kasza egyszerű kezelhetősége és állítható, kettős hordozóhevederje csípővédelemmel hatékony munkavégzést biztosít és gyors nyírási eredményeket garantál a területen, valamint a kerítések és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a fűnyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy egyszerűen a talajhoz érinti a nyírófejet (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
Akkumulátor-töltési időktől és kábelrengetegtől függetlenül – az Ön előnye nagy pázsitokon és félreeső területeken.
Az Ön biztonságáért és a környezetért: az erős benzinmotor ellenére a BC 500 B különösen a hobbikertészek és a kezdők által könnyen és biztonságosan kezelhető, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, az optimális súlyelosztásnak, a kényelmes markolatnak és hordozó elemeknek. A stabil, hosszú élettartamú fém tanksapka véd a károk ellen, és megbízhatóan megakadályozza a benzin kiszivárgását.
Adatok
Gyártó
AL-KO
Motor
2-ütemű
Súly
7,7 kg
Működési mód
Benzinmotoros
Teljesítmény
2 LE
Teljesítmény
1,9 kW
Vágási szélesség damillal ø
41 cm
Fém vágófej átmérője ø
25 cm
Damil utánállítás
Koppintós damil-utánadagolás
Tartóheveder
Alapfelszereltség
Fogantyú
Kerékpárfogantyú
Hengerűrtartalom
50 cm³
Szárátmérő
26 mm
Cikkszám
034627
Tömeg
7,7 kg/DB
Szállítási idő
  • Raktáron” : a kiszállítás 3-5 munkanapon belül (8-17 óra közt, futárszolgálat igénybevételével) történik.
  • Nincs raktáron,de rendelhető” : A termék jelenleg nincs készleten. A kiszállítás 8-10 munkanapon belül (8-17 óra közt, futárszolgálat igénybevételével) történik*.

*amennyiben a beszállítónk rendelkezik az adott termékkel. Azonban mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelt termékkel kapcsolatban.
Jótállás
A jótállás időtartamáról és feltételeiről ide kattintva kaphat részletes tájékoztatót.
Hasonló termékek