Kérdése van?  Hívjon minket  +36-20/261-9046  vagy írjon nekünk  info@gyorigazdabolt.hu 

Rábca Áruház                              9025 Győr, Erkel Ferenc u. 4.             +36-20/261-9046
Farmer Center                             9028 Győr, József Attila u. 13/b.       +36-20/205-7370
Szentiváni Gazdacentrum        9011 Győr. Déryné út 61.                      +36-20/544-8127

Metszőolló FELCO 4 Profi
Metszőolló FELCO 4 Profi
24 990 Ft / DB
ÚJ

Metszőolló FELCO 4 Profi

  • Kézhasználat: jobbkezeseknek
  • Kézméret: átlagos és nagy (M, L)
  • Markolattípus: fix markolat
  • Hossz: 210mm
  • Súly: 220gr
  • Vágási átmérő: 25mm
Raktáron   (4 DB)
24 990 Ft / DB
Részletek
Klasszikus, extrém időtálló, nagyon erős metszőolló. Nagy kézbe való, precíz és kedvező árú professzionális olló, gyümölcsös metszésére, kert és park ápolására.

A Felco 4 a minőségi metszőollók egyik alap- és belépőmodellje, amely ennek  ellenére szinte mindent tud, de mindezt a legegyszerűbben. Inkább közepes vagy nagyobb férfikézbe való olló, jobbkezes, a mutatóujjal kezelhető központi zárral.

A nyelek és a pengék támaszai kovácsolt könnyűfémből készültek, a tenyerünket és az ujjainkat kellemes tapintású műanyag burkolat védi a fémtest hidegétől.

A pengék anyaga kiváló minőségű edzett acél, a szorosságukat egyszerű hatlapú anyával állíthatjuk.

A támasztópenge lécsatornás, ami elvezeti a lédús növények vágásakor a pengék közé folyó, néha ragadós levet, így folyamatosan dolgozhatunk ezzel az ollóval.

A vágópenge tövénél drótvágó öböl van, így ha kerítésdróttal találkozunk, nem kell a finom pengét koptatni, vagy más eszközért nyúlni: a FELCO 4 egy mozdulattal megoldja.

A hernyórugó gyorsan nyit, és a biztos fogáshoz kellően ellentart. Ez az olló minden vágáskor hangosan csattan, fém-fémre ütközik; mindenki hallja, hogy itt keményen dolgoznak. 25 mm ágátmérőig ajánlják, szerintem legfeljebb napi néhány száz vágásra, mert e fölött már hiányozna a rázkódást tompító műanyag puffer.

Az olló minden eleme – ha megkopott volna – egyenként utánrendeléssel cserélhető. A rendelés kódjait a leporellóként széthajtható borító karton vagy a felco.com portál „robbantott” ábráiból tudjuk kiolvasni, és az utóbbinál egér-kattintással ellenőrizni is.

Munkára való, robusztus, extrém erős, profi olló, kedvező áron. A FELCO gyárt sokkal kényelmesebb, ergonomikusabb metszőollókat is, de ennek a modellnek az egyszerűségében van a sármja.
Adatok
Cikkszám
032891
Tömeg
290 g/DB
Szállítási idő
  • Raktáron” : a kiszállítás 3-5 munkanapon belül (8-17 óra közt, futárszolgálat igénybevételével) történik.
  • Nincs raktáron,de rendelhető” : A termék jelenleg nincs készleten. A kiszállítás 8-10 munkanapon belül (8-17 óra közt, futárszolgálat igénybevételével) történik*.

*amennyiben a beszállítónk rendelkezik az adott termékkel. Azonban mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelt termékkel kapcsolatban.
Hasonló termékek